KVALITETS MØBLER EFTER DINE MÅL

Havemøbler DK er eksperter i at producere specialtilpasset kvalitets møbler efter dine ønsker og mål. I mere end 10 år har vi forenet nordisk design, funktionelle løsninger og æstetik i et prisvenligt møbel. Vores store erfaring gør, at vores møbelsnedkere ved præcis hvordan møblet skal sammensættes, så møbeldesign, sæde- højde & dybde passer efter dine unikke behov.

Dette kan lyde dyrt, men dit møbel kommer direkte fra fabrikken udenom alle fordyrende mellemled. Du får dermed kvalitets håndværk til fabrikspriser.

Havemøbler DK har største fabrikker 25.000 m2 i VIETNAM

Vores koncept er:

  • En del af vores produkter lagerføres i Valby,Hedehusene
  • Lave omkostninger levering direkte til slutforbrugeren
  • Høj standard i kvalitetskontrol på produktionssted

Det er vores mål at give vore kunder den bedste oplevelse, når de handler hos Havemøbler DK

Vi tilbyder god service, stor know-how, høj kvalitet og tryghed. Vi har konstant fokus på produktudvikling og kvalitetskontrol.

Havemøbler DK er i tæt dialog med vore kunder for altid at kunne imødekomme deres krav, udvikle nye produkter og have fokus på netop deres behov.

Vores team af højt kvalificerede medarbejdere arbejder konstant på at udvikle og forbedre vores service og performance. Dialog og gode relationer til vore kunder er essentielt for at kunne tilbyde de bedste løsninger.

KVALITETS MØBLER I DANSK DESIGN

Kvalitets håndværk til fabrikspriser. Det har været filosofien for havemøbler DK i mere end 20 år, hvor vi har forenet nordisk design, funktionelle løsninger og æstetik i et prisvenligt møbel.

Prisvenligt fordi vi springer udenom alle fordyrende mellemled og møbelforretninger og producerer og leverer direkte fra fabrikken. Du får dermed mere for mindre, når du køber fra havemøbler DK.

Specialtilpassede møbler efter egne mål

Hos  Havemøbler DK har vi et fast produktsortiment af en række danske møbelklassikere, men vores mest efterspurgte produkt er vores specialtilpassede løsninger. Vores kunder ønsker at sidde godt, og vores møbelhåndværkere ved, hvad der skal til.

Først udvælger vi et sofadesign, som falder i din og hjemmets smag og herefter konstrueres møblet, så sædehøjde og sædedybde justeres til dit behov og komfortønsker. Interesseret? Kontakt os