1. Køb på havemøbler DK
      Købet gælder i det øjeblik du som kunde modtager en ordrebekræftelse fra havemøbler DK.

2.Levering

    afsendes indenfor 3 – 7 arbejdsdage ( produktet er på lager ) fra bestillingsdatoen . 

     Vi levere til Norge og Sverige , Finland ,Tyskland fra 8 -12 dages med Postnord

     Frifragt til Norge og Sverige , Tyskland med Ordre over 10.000 kr

  1. Annulering af ordre :

    Du kan naturligvis altid vælge at annullere den del af din ordre, der bliver væsentligt forsinket, men der udbetales udelukkende kompensation,

    hvis varen bliver leveret. Refusion kan udbetales på 5- 10 bankdage.

  1. Fragt

    Beregnes i forhold til den samlede volumen. maks 400,- Fragtfrit ved køb over 10000,-
    Du kan se den aktuelle fragt på dit køb når du lægger varen i kurven og naturligvis inden du betaler

    Vi leverer med Posrnord

5.Betaling:

— betaling med bankoverførsel

_ Betaling Via Bitcoin (20 % off ) , / kan købe Bitcoin her

DK . https://mycoinify.com/trade/?targetPage=buy&coin=BTC

NO . https://handlekrypto.com/nb

FI . https://bittimaatti.fi/

Fordele ved at betale med bitcoins
For dig som forbruger er der en lang række fordele ved bitcoins generelt – blandt andet:

Øjeblikkelig overførsel.
Ingen risiko for overtræk – du vil aldrig komme til at stå i gæld til os.
Meget lave eller ingen gebyrer for dig, som kunde.
…og ja, vi giver pt. 20% rabat på hele ordren!
Lad os bare vær helt ærlige: der er også fordele for os som virksomhed. Bla. risikerer vi ikke, at blive ramt af kreditkortsvindel, hvilket er et stigende problem for alle webshops.

6.Prisen: Alle priser på havemøbler DK er inkl. moms og fragt . Priserne er dagspriser.Når du har afgivet en bestilling bekræfter vi den omgående med e-mail og ved enhver form for problemer omkring levering/gennemførelse af en ordre, vil du blive kontaktet telefonisk eller via e-mail. 

7.Ordrebekræftelse

havemøbler DK opbevarer selve ordrebekræftelsen efter den er fremsendt til kunden.

  1. Fortrydelses- og bytteret ved køb online
    Du har ret til at fortryde eller ombytte alle varer købt i havemøbler DK , Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, som er blevet leveret enkeltvist, udløber fristen 14 dage efter du har modtaget den sidste vare. Er det mere end 14 dage siden, varen er modtaget, og du ønsker at fortryde eller ombytte din vare, 

Vær opmærksom på, at du skal være forsigtig, når du samler og/eller adskiller dine møbler, for skader på produktet kan betyde, at varens værdi forringes, og det kan få betydning for, hvor stor en andel af købesummen, du kan få tilbage, hvis du vil returnere eller bytte.

9. Personlige data :Ingen oplysninger videregives

Sammen med dine vare vil du modtage en faktura på dit køb.

Du har mulighed for at få leveret / sende dine varer til en anden leveringsadressen end din egen. Du kan skrive en anden leveringsadresse i forbindelse med betalingen. Vælger du at sende dine varer til en anden leveringsadresse, vil fakturaen ikke blive vedlagt varerne, men derimod blive sendt til din E-mail.

10.Returnering og bytteret

Vi giver 14 dages landsdækkende retur- og bytteret. Varer købt på vores webshop kan også byttes/ret

OBS . frifragt retur til os , Ring kun til os, når vi afhenter for retur ( alle fri koste )

Vi gør opmærksom på, at der er differentierede regler vedrørende retur- og bytteret, afhængig af om du køber i vores webshop . 

  1. Fortrydelsesret og returnering 

14 dages fortrydelsesret på alle varer ( Money back ) 

Du har 14 dages fortrydelsesret på alle varer købt i havemøbler DK . Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. Vær opmærksom på, at du skal være forsigtig, når du samler og/eller adskiller dine møbler, da evt. skade på produktet kan betyde en værdiforringelse af varen, hvis du vælger at gøre brug af din fortrydelsesret. Værdiforringelsen kan betyde, at du kun får en del eller intet af købesummen tilbage. 

Du kan ikke gøre brug af fortrydelsesretten ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. 

Ved fortrydelse af online varekøb bedes du henvende dig via telefon 91 48 21 75  havemoblerdanmark@gmail.com 

Åbningstider for telefonisk henvendelse til kundeservice: 

mandag – Torsdag .: kl 08.00  – kl16.00

Varer kan returneres ved at benytte den vedlagte returlabel eller til adressen: 

Havemøbler DK

Gammel kongevej 1 ,

1610 København

Danmark

Tel . 91 48 21 75

Email . info@havemoeberdanmark.dk , havemoblerdanmark@gmail.com

Hvis den vedlagte returlabel ikke benyttes, skal pakken være tydeligt mærket med ordrenummer. 

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. 

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage. 

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. 

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den. 


Ved berettiget reklamation, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. Varer købt på vores webshop kan også byttes/returneres i vores lager .

9 . Reklamation

Alle varer er i henhold til dansk lovgivning dækket af 2 års reklamationsret. Er der fejl eller mangler ved en vare ombyttes, repareres eller refunderes varen.

I intet tilfælde er Havemøbler DK  ansvarlig for driftstab, tidstab, tabt arbejdsfortjeneste eller andre økonomiske konsekvenstab. Ovenstående begrænsning af vort ansvar gælder ikke, hvis vi har gjort os skyldig i grov uagtsomhed.